Disclaimer

Disclaimer

De informatie in Disclaimer is alleen bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. De informatie wordt verstrekt door Disclaimer en hoewel we ernaar streven de informatie up-to-date en correct te houden, geven we geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot Disclaimer of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op Disclaimer voor welk doel dan ook. Elk vertrouwen dat u in dergelijke informatie stelt, is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade of schade, of enig verlies of welke schade dan ook die voortvloeit uit verlies van gegevens of winsten die voortvloeien uit of verband houden met het gebruik van Disclaimer.

Via Disclaimer kun je linken naar andere websites die niet onder controle staan ​​van Disclaimer. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijk een aanbeveling of onderschrijft de standpunten die erin worden geuit.

Er wordt alles aan gedaan om Disclaimer soepel te laten werken. [Geturl] is echter niet verantwoordelijk voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor, het tijdelijk niet beschikbaar zijn van Disclaimer vanwege technische problemen buiten onze controle.